En büyüğü Konya’da! Ziyaretçilerini hayran bırakıyor, işte tekne fiyatı

Konya Beyşehir Gölü’nün Çiftlik Mahallesi kıyılarında yer alan Nilüfer Bahçesi, eşsiz manzarasıyla ziyaretçilerini hayran bırakıyor.
En büyüğü Konya’da! Ziyaretçilerini hayran bırakıyor, işte tekne fiyatı

Türkiye’nin en büyük üçüncü gölü olan Konya Beyşehir Gölü kıyısında yer alan Nilüfer Bahçesi, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Türkiye’nin en büyük nilüfer bahçesi olma özelliğini taşıyan alan, yaklaşık olarak 7 kilometre uzunluğunda, 400 metre genişliğindedir.

beysehir-golu-nilufer-bahcesi-4.jpg

BEYŞEHİR GÖLÜ TEKNE TURU FİYATI

Zengin biyoçeşitliliğiyle, doğasever ve fotoğraf tutkunlarının vazgeçilmezi olan Nilüfer Bahçesi, ziyaretçilerine tekne turuyla nilüferleri daha yakından görebilme şansı tanıyor. Yarım saat süren turda, tekne kiralama fiyatı 350 lira olarak uygulanıyor. İsteğe bağlı kişi sayısı farklılık gösterse de bir veya 5 kişi arasında yapılıyor. Nilüferlerin yoğunluk oluşturduğu alanda ise, tekne durdurularak ziyaretçilere fotoğraf çekebilme şansı tanınıyor.

beysehir-golu-nilufer-bahcesi-2.jpg

HANGİ AYLARDA GİDİLMELİ?

Nilüfer sezonu Haziran, Temmuz ve Ağustos ayları arasında yaşanıyor. Eylül ve Ekim ayları ise sezon sonu olarak nitelendiriliyor. Fotoğraf tutkunlarının yanında düğün çekimleri için de oldukça fazla tercih ediliyor.

beysehir-golu-nilufer-bahcesi-3.jpg

beysehir-golu-nilufer-bahcesi-1.png

 Muhabir
Etiketler :