En çok Konyaspor maçı izlendi

Konyaspor maçı haftanın en çok izlenen ve takip edilen maçı oldu. Spor Toto Süper Lig’de son haftada oynanan maçların seyirci sayıları açıklandı. Ligi Dolmabahçe’de Beşiktaş deplasmanında kapatan Konyaspor’un oynadığı maçı 29.929 taraftar izledi.
En çok Konyaspor maçı izlendi

Spor Toto Süper Lig’de son haftada oynanan maçların seyirci sayıları açıklandı. Ligi Dolmabahçe’de Beşiktaş deplasmanında kapatan Konyaspor’un oynadığı maçı 29.929 taraftar izledi. Bu sayı ligin son haftasının en çok izlenen rakamı oldu. Maçın oynandığı gün ise Beşiktaş-Konyaspor maçı ülke gündeminde en çok aranan 4. Gündem maddesi oldu. En az izlenen maç ise Karagümrük-Kasımpaşa.

en-cok-konyaspor-maci-izlendi-2.jpg

EN AZ İSTANBUL’DA İZLENDİ
38. haftanın en çok izlenenden - en az izlenene doğru seyirci sayıları şöyle; Beşiktaş-Arabamcom Konyaspor (29.929) MKE Ankaragücü – Adana Demirspor (10.901) Bitexen Giresunspor- Fraport TAV Antalyaspor (5.570)Medipol Başakşehir- Trabzonspor (2775) D.G Sivasspor- YK Kayserispor (2350) İstanbulspor-H.K Ümraniyespor (1061) ve F. Karagümrük- Kasımpaşa maçı ise 434 seyirci izledi.

 Muhabir
Etiketler :