En Trend Saçlar İle Recep Güngör

En Trend Saçlar İle Recep Güngör
En Trend Saçlar İle Recep Güngör

Ünlülerin saç tasarımcısı Recep Güngör, kuaför sektöründe ününü arttırmaya devam ediyor..

En trend saçlar ile Recep Güngör, Avrupa’ya ve kendi ülkesi Türkiye’ye son derece popüler saç tasarımları sunuyor. 18 yıldır saç tasarımcısı olarak mesleğinde yer alan Güngör, uzmanlık alanı olan mikro kaynak saç uygulamalarında zirveye oynuyor. Rakiplerinin ötesinde saç tasarımlarını gerçekleştirmesiyle Avrupa ülkelerindeki kadın müşterilerinin ilgisini hayli kazanmış ve kazanmaya da devam ediyor. En trend saç stillerini ve işlemlerini yakından takip ediyor bununla birlikte Bahçelievler’deki kuaför salonunda faaliyet gösteriyor. Recep Güngör aynı zamanda çocukluğundan beri bu sektörde olduğunu sözlerine ekliyor: “Neredeyse 18 yıldır kuaför mesleğindeyim çocukluğumdan beri el becerim ve görsel zekam kuvvetliydi. Nerede bir saç modeli veya saç işlemi görsem aynısını uygulardım ve sonucunda başarılı olurdum. Gece gündüz çalışarak ve öğrenerek uzmanlığımı kazandım.” Kendisini her geçen gün geliştiren Güngör’ün randevu defteri ise epey kalabalık. Ünlülerin gözdesi yetenekli kuaför şimdilerde Avrupa’daki müşterilerine de çeşitli hizmetler veriyor.

whatsapp-image-2022-09-20-at-19-54-25.jpeg

Avrupa’da Recep Güngör’ün popülerliğini öğrenen kadın müşteriler bir randevu ayarlayarak ünlü kuaförden profesyonel hizmet alıyor. Müşteriler genellikle mikro saç kaynak ve renklendirme işlemi olan sombre&ombre işlemlerini tercih ediyor. Mikro kaynak işlemlerinin bir uzman yardımı ile yapılması gerektiğini vurgulayan Güngör: “Kuaförlük mesleği ciddi bir meslektir. Belli nüansları vardır ve bu nüanslara dikkat edilmediğinde geri dönülemez sonuçlarla karşılaşılır. Bu yüzden kişi mesleğinde sık sık kendisini geliştirmeli ve titizlikle çalışmalıdır.” Ünlü kuaförün de dediği gibi işi mutlaka uzmanına yaptırmalısınız. Mikro kaynak saç işlemi ciddi uzmanlık gerektirir. Saçlara takılan kaynak saçlar takılma esnasında asıl doğal saçlara zarar vermemelidir. Bunun yanı sıra renklendirme işlemlerin de oldukça dikkatli olmak gerekir. Aksi takdirde saçlarınız ciddi şekilde yanmalar yaşar. Bu gibi işlemleri profesyonel ellere bırakmakta her zaman fayda vardır. O profesyonel ellere sahip olan ünlü kuaför Recep Güngör, işlem öncesi yüz ve saç analizi yaparak sizlere yakışan en iyi saçı belirliyor ve uyguluyor.

Bu son derece profesyonel çalışma disipliniyle sektörde uzmanlaşan Güngör, şimdilerde Avrupa’dan gelen çok sayıda müşterisinin randevu taleplerini değerlendiriyor..