Enerji ihaleleri

ANKARA (AA) - Bursa'da 1 jeotermal kaynak, 3 doğal mineralli su, 1 jeotermal kaynak ve mineralli su ruhsat sahası ihale edilecek.Bursa Valiliği Yatırım İzleme...
Enerji ihaleleri

ANKARA (AA) - Bursa'da 1 jeotermal kaynak, 3 doğal mineralli su, 1 jeotermal kaynak ve mineralli su ruhsat sahası ihale edilecek.

Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Bursa'nın çeşitli ilçelerindeki 1 jeotermal kaynak, 3 doğal mineralli su, 1 jeotermal kaynak ve mineralli su ruhsat sahası için "açık teklif usulü" ile ihaleye çıkılacak.

Büyüklükleri 159,84 hektar ile 3 bin 813 hektar arasında, muhammen bedelleri ise 43 bin 322 lira ile 54 bin 746 lira arasında değişen sahaların ihaleleri 12 Kasım'da yapılacak.

Öte yandan, Samsun Bafra Karma ve Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti Başkanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteğiyle OSB'ye ait yüksek gerilim (YG) ve alçak gerilim (AG) elektrik şebekesi yapım işi için ihaleye çıkacak.

Söz konusu yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle "kapalı zarf teklif usulü" ile ihale edilecek.

Sadece yerli isteklilerin katılabileceği ihalenin keşif bedeli 2,7 milyon lira, geçici teminat bedeli ise 81 bin lira olarak belirlendi.

İhale, 14 Kasım Perşembe günü saat 10.00'da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yeni hizmet binasında yapılacak.



Kaynak: