Engin Altay'ın skandal ifadelerine Bakan Soylu'dan sert yanıt!

Bakan Süleyman Soylu, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili ifadelerine sosyal medya hesabından çok sert tepki gösterdi.
Engin Altay'ın skandal ifadelerine Bakan Soylu'dan sert yanıt!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili ifadelerine sosyal medya hesabından çok sert tepki gösterdi. Bakan Soylu paylaşımında, "'Siyasete, demokrasiye, Millete inanmayan, Hâlâ darbeyi iktidar aracı gören zavallılar... "Menderes'in sonunu Erdoğan’a yakıştırmak..." Vallahi sizi, 15 Temmuz'dan beter yaparız..." notunu düştü.

Engin Altay'ın sözlerine tepki gösteren Bakan Soylu'nun Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle;

Tarih fukarası, cahil... Siyasete, demokrasiye, Millete inanmayan, Hâlâ darbeyi iktidar aracı gören zavallılar... "Menderes'in sonunu Erdoğan’a yakıştırmak..." Vallahi sizi, 15 Temmuz'dan beter yaparız...

CHP'Lİ ALTAY NE DEMİŞTİ?

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'dan tepki çekecek bir açıklama geldi. Bir televizyon programına konuk olan Altay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirirken CHP zihniyetini de açığa vurdu. Merhum Başbakan Adnan Menderes'ten örnek veren Altay, 'Umarım Erdoğan da sonu benzemesin Menderes'e' ifadelerini kullandı.