Engin Gençoğlu: Tüm Konya bize inanıyor!

Beysu Konyaspor Başantrenörü Engin Gençoğlu, tüm şehrin kendilerine inandığını ve salonun dolu olması nedeniyle dışarıda taraftarların kaldığını söyledi. Yarı final serisinde 1-0 öne geçen Dev Kartallar, şampiyonluğa inanıyor
Engin Gençoğlu: Tüm Konya bize inanıyor!

Beysu Konyaspor Başantrenörü Engin Gençoğlu, galibiyet sonrası yaptığı açıklamada, ‘Sadece bir maç kazandık. Çok iyi mücadele ettik ve iyi savunma yaptık. Hazer Avcı yoktu. Can Özcan’ın hafif sakatlığı vardı, sakat sakat oynadı. Aklımızı sahaya koyduk, disiplinli kaldık ve planladığımız şeyleri uyguladık. Çeyrek finaldeki stresi de üstümüzden attık, biraz daha rahattık. Bugün ilk defa savunmaya yüzde yüz konsantreydik. Telafisi olmayan maçlar ve oyuncular savunmaya daha kafa yormaya başladı’ ifadelerini kullandı.  

‘İKİNCİ MAÇ DAHA ZOR OLACAK’
Seri devam ediyor. Pazartesi bir maçımız daha var. Kutlama yapmaya gerek yok. İkinci maçın daha da zor olacağını bekliyorum. Rakibi kırdık bir yerde ve reaksiyon veremedi ancak Sigortam.net tecrübeli ve iyi bir takım. Pazartesi ve perşembe maçlarına hazır olmalıyız. Tüm takım finale inanıyor ve kenetlenmiş durumdayız. Son periyotta yaşananlarla ilgili olarak ise bunların biraz da taktik olduğunu düşünüyorum. Fark açılınca gerginliği artırmak oyunun içinde var. Bizim oralarda daha sakin kalmamız gerekiyor’ diye konuştu.

‘TÜM ŞEHİR BİZE İNANIYOR, GÜVENİYOR’
Taraftarın maçlara olan ilgisinden oldukça memnun olduğunu kaydeden Gençoğlu, ‘İlk geldiğimde salonumuzun yarısı doluyordu. Bu maçta taraftarımız dışarıda kaldı. Bu bizim için mutluluk verici. Tüm şehrin bize inandığını, güvendiğini ve destek olduğunu gösteriyor. Pazartesi günü de aynı desteği bekliyoruz. Hafta içi zor bir saat ancak umarım yine salonu doldururuz ve onların enerjisi ile galip geliriz. Taraftarımızın desteği çok değerli. Maçtan sonra beni de tribünlere çağırıp üçlü çektirmeleri istemelerinden çok memnun oldun. Benim için de gurur verici ve özel bir durumdu’ şeklinde konuştu.  

‘ÇOK ÖZVERİLİYLE ARAMIZDA YER ALIYOR’
Sakatlığını atlatıp parkelere geri dönen Can Altıntığ için de görüşlerini paylaşan Beysu Konyaspor Başantrenörü Engin Gençoğlu, ‘Can Altıntığ için doktor 3 aydan önce sahaya girmesi sakıncalı dedi. Şuan iki ay oldu. Çok özveri ile aramızda yer alıyor. Yapı olarak kuvvetli ve ekstra çalışıyor. Daha çok oynatabilirdim ama maçın sertliğinden biraz çekindim. Pazartesi ve daha sonraki maçlar daha çok süre alabilir. Doktoru oynama diyor ama kendisi oynamayı çok istiyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Büyük özveri. Takım olgusu adına da çok güzel’ açıklamasında bulundu.