Ensar Vakfı Hanımlar komisyonundan basına teşekkür

Ensar Vakfı Konya Şubesi Hanım Komisyonu Başkanı ve Yurt Koordinatörü Suzan Yonca, Selçuklu Kız Yurdu Müdürü Nazmiye Büşra Sarılar, Meram Kız Yurdu Müdürü Ceyda Aktürk, Hayrettin Karaman Kız Yurdu Müdürü Havva Rumeysa Yıldırım ve öğrencilerden Rumeysa Saniye Tayfur ve Hediye Sümeyra Eser, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu’ni ziyaret ettiler.
Ensar Vakfı Hanımlar komisyonundan basına teşekkür

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yapılan ziyarette, Hanım Komisyonu Başkanı Yonca, “Konya dayanışması örneklik teşkil eder ve bu dayanışmanın öncülerinden biri yerel basınımızdır. Haber alma hakkımızın tahakkuku için fedakârca çalışan basın mensuplarımızı canı gönülden tebrik ediyoruz. Yerel basınımız; olağan işlerinin yanında şehrimizin her bir ferdinin refahı ile alakadardır. Şehrin kalkınması için koşuşturan siz değerli basın mensuplarımız aynı zamanda şehrin geleneğini muhafaza ediyorsunuz. Bilgi edinme hakkıyla ilgili etkin ve öncü çabalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

ensar-vakfi-hanimlar-komisyonundan-2.jpg

Genel Yayın Yönetmeni Koyuncuoğlu, Ensar Vakfı Konya Şubesinin çalışmalarına basın olarak destek verdiklerini belirterek, Başkan Yonca ve beraberindekilere ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti.

•SERVET R. ÇOLAK

ensar-vakfi-hanimlar-komisyonundan-7.jpg

Etiketler :