Ensar Vakfı’nda bayrak değişimi

Ensar Vakfı Konya Şubesi’nde Pandemi sebebiyle ertelenen olağan genel kurul geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Yapılan genel kurulda Ensar Vakfı Konya Şube Başkanlığına Prof. Dr. Mahmut Yeşil seçildi.
Ensar Vakfı’nda bayrak değişimi

Ensar Vakfı Konya Şubesi önceki dönem başkanı Mustafa Kaçar, görevi Mahmut Yeşil’e devretti. Vakfın Konya Şubesinde gerçekleşen genel kurul, yeni normal kuralları çerçevesinde yapıldı.

Açılış konuşmasını Ensar Vakfı Konya Şubesi önceki dönem Başkanı Mustafa Kaçar yaptı. Mustafa Kaçar konuşmasında, “Ensar Vakfı olarak Konya’da 30 yılı aşkın bir süredir İmam Hatip neslinin, inançlı insanların davasının temsilcileriyiz. Okul, okuma sıkıntısı olan her öğrencin okumasına, vatanına milletine hizmet etmesini için çabalar sarf ettik. Hamdolsun bugün geldiğimiz yerde önemli mesafeler alındığını görmek bizi mutlu ediyor. Ensar Vakfı Konya’da üç öğrenci yurdu işletmiş olacağız inşallah. Bu vesile ile genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum, yeni görev alacak arkadaşlara da başarılı hizmetler diliyorum” dedi.

ensar-vakfinda-bayrak-degisimi-2.jpg

“NESİLLERİN GELECEĞİNE ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPTIK”

Genel kurul sonucunda başkanlığa seçilen Prof. Dr. Mahmut Yeşil ise yaptığı konuşmada Türkiye’de eğitime önem veren kuruluşların başında gelen Ensar Vakfı’nın, nesillerin geleceğine önemli yatırımlar yaptığını belirtti. Prof. Dr. Mahmut Yeşil konuşmasında; “İnsan eğitimini çok önemsiyoruz ve tüm çabamızı, enerjimizi buna odaklıyoruz. Bir kişinin eğitimde bir merhale ilerlemesi demek, istikbalde pek çok kişinin güzel hizmet alması demektir. Konya şehri bir vakıf cennetidir. Ensar Vakfı bu vakıflar içinde pek çok iş yaptı, imam hatip nesline daha pek çok iş yapacaktır inşallah. Bu hizmet yarışında Ensar, 1994 yılından beri Konya Şubesi önemli çalışmalara imza attı. Aslında biz önemli sosyal  faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz yıl, Namazla Diriliş programı ve Prof. Dr. Hayrettin Karaman Hocamıza vefa gecesi programlarını çok yoğun katılımlarla gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu dava hareketini hep birlikte güzel bir şekilde yürüteceğiz inşallah. Genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah, gelecekte güzel hizmetler etmeyi hepimize nasip etsin” ifadelerini kullandı.

ensar-vakfinda-bayrak-degisimi-3.jpg

ensar-vakfinda-bayrak-degisimi-1.jpg

•MACİT ULUÇAMLIBEL / YENİ HABER GAZETESİ