Erdoğan: LGBT denilen olay, bizim kitabımızda yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadın Emeği Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, "LGBT denilen olay, bizim kitabımızda yok. Fakat CHP'nin kitabında var mı? Var. Diğer yavru muhalefetin kitabında var mı? Var." dedi.
Erdoğan: LGBT denilen olay, bizim kitabımızda yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pullman İstanbul Hotel'de düzenlenen Kadın Emeği Zirvesi'ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Kadın girişimcilerimize ve kadın kooperatiflerimize 2 milyar liralık kefalet paketi tahsis ettik." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

"Kadınlarımızın ülkemizin demokrasi ve kalkınma atılımlarının hepsinde olduğu gibi son 20 yılda hayata geçirdiğimiz reformların tamamında emeği vardır."

Yeni destek paketinin müjdesini veren Erdoğan, şunları kaydetti:

"Yeterli teminata sahip olmayan ama kredibilitesi yüksek firmalarımıza en az yüzde 75 oranında Hazine destekli kefalet sağlıyoruz. İşletmeden projeye, enerjiden teknolojiye, dijital dönüşümden konuta geniş yelpazeye yayılan yeni destek paketimizin hayırlı olmasını diliyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Başörtüsü) Kimlerin kadın haklarının istismarcısı olduğu kimlerin de kadınların haklarına samimiyetle sahip çıktığı bu süreçte bir kez daha belli olacaktır." diye konuştu.

'LGBT DENİLEN OLAY BİZİM KİTABIMIZDA YOK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunca rezalete sırtını dönenlerin hep birlikte kınadığımız bir hadise üzerinden yürüttükleri kirli kampanyanın gerisindeki gayenin farkındayız. Ne kız çocuklarımızın istismarına izin vereceğiz ne de kin ve nefret kokan hezeyanlarla milletimizin rencide edilmesine göz yumacağız. Ülkemizde kadınların, gençlerin, çocukların sorunlarıyla ilgilenenlerin asıl üzerinde durmaları ve çözüm aramaları gereken mesele, evlatlarımızı topyekün tehdit eden sapkın akımlardır. LGBT denilen olay, bizim kitabımızda yok. CHP'nin kitabında var mı? Var. Yavru muhalefetin kitabında var mı? Var. Onlarla beraber yürüyorlar mı, yürüyorlar. Bizim böyle bir şeye ihtiyacımız yok. İnşallah önümüzdeki dönem bakanlıklarımızla, tüm ilgili kurumlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla bu büyük tehlikeye, tehlikelere karşı mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Etiketler :