Erdogan: Nastavit ćemo da radimo bez prestanka na putu služenja naciji

Nastavit ćemo da radimo bez prestanka na putu služenja naciji, kao što smo radili od 3. novembra 2002. godine i zajedno ćemo koračati s njima, napisao je predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan na Twitteru
Erdogan: Nastavit ćemo da radimo bez prestanka na putu služenja naciji

Predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan izjavio je da će nastaviti da rade i hodaju s nacijom, kao što su to činili od 3. novembra 2002. godine, javlja Anadolu Agency (AA).

"Nastavit ćemo da radimo bez prestanka na putu služenja naciji, kao što smo radili od 3. novembra 2002. godine i zajedno ćemo koračati s njima", napisao je Erdogan na društvenoj mreži Twitter.

Povodom 19 godina od dolaska na vlast Stranke pravde i razvoja (AK Parti) u Turskoj, ranije danas je izjavio kako su svaki pedalj zemlje opremili velikim infrastrukturnim i razvojnim projektima, a za 19 godina izgrađeno je čak 30 aerodroma.

"Ovaj put koji traje 19 godina prošli smo uz podršku i povjerenje našeg naroda, bio je to put koji je praćen rastućim služenjem naciji. Svaki pedalj naše zemlje opremili smo infrastrukturom, gradnjom i kvalitetnom uslugom građanima. Utrka da što bolje služimo naciji traje i danas. Od toga nikada nismo odustali", rekao je Erdogan.