Erdoğan tazminatı bağışlamıştı! Yeni açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun 'kaçacak' iddiasını yaptığı konuşmayla ilgili 1 milyon TL'lik manevi tazminat davası açıkladı. Erdoğan, Man Adası davasından da kazandığı 250 bin TL'yi de TÜRGEV ve Ensar Vakfı'na bağışladı.
Erdoğan tazminatı bağışlamıştı! Yeni açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısı  konuşması ve Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlar için manevi tazminat davası açtı.

Her bir konuşma için 500'er bin lira olmak üzere toplam 1 milyon liralık tazminat talep ediliyor.

ERDOĞAN, MAN ADASI DAVASINDAN KAZANDIĞI 250 BİN LİRAYI TÜRGEV VE ENSAR VAKFI'NA BAĞIŞLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Man Adası iddialarına ilişkin açtığı davadan kazandığı 250 bin TL'yi TÜRGEV ve Ensar Vakfı'na bağışladığını açıkladı. 

Erdoğan, "Man Adası dediler, oradan 150 bin lira ceza. Ardından 100 bin lira ceza. Ben de bu 150 bin lira ve ardından gelen 100 bini TÜRGEV ve Ensar Vakfı'na verelim dedim. Hiç olmazsa Bay Kemal'in birkaç kuruşu buralara nasip olsun" ifadelerini kullandı.

ENSAR VAKFI: 75 BİN TL TÜRKEN VAKFI'NA İLETİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararını duyurmasından sonra Ensar Vakfı'ndan açıklama geldi. Açıklamada, Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'ndan kazandığı ve vakfa bağışladığı tazminattan kazandığı 75 bin TL'nin TÜRKEN Vakfı'na verildiği belirtildi.