Erdoğan'dan Fox'a zehir zemberek cevap!

Azerbaycan ziyareti öncesi gazetecilerin sorularını cevaplandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fox TV muhabirinin sorusuna çok sert cevap verdi ve, "Fox önce ciddi bir medya mensubu olsun. Yalan haber üretmeyi bırakın. " ifadelerinde kullandı.
Erdoğan'dan Fox'a zehir zemberek cevap!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan ziyareti öncesi Ankara'da önemli açıklamalarda bulundu.  Erdoğan Fox TV muhabirinin " Libya'da şehitlerimizin olduğunu duyurdunuz, muhalefet  sizin şehitleri verirken kullandığınız ifadelere tepki gösteriyor. Bunlara cevabınız nedir?" sorusuna çok sert cevap verdi.

YALAN HABER ÜRETMEYİ BIRAKIN

" Fox önce gazete olsun, Fox önce ciddi bir medya mensubu olsun. Yalan haber üretmeyi bırakın. " diye sözlerine başlayan Erdoğan şöyle konuştu;

"Muhalefetin söylemleri de beni çok ilgilendirmiyor. Biz rakam da olur, sayısal olarak o dediğiniz türde ifadeyi de… Beni muhalefet mi yargılayacak? Ne diyor muhalefet? Gidip Esed ile görüşeceksiniz diyor. Bu nasıl muhalefet ya?

O AKLI SEN KENDİNE SAKLA

Milyonlarca insan ülkesini terk ediyor kalkıp da Bay Kemal bunların hesabını sormuyor. Kalkıp bize akıl vermeye... O aklı sen kendine sakla da bir işe yarasın hiç olmazsa.Bizim kendimize ait iki tane orada Libya'da şehidimiz var. Şimdi bu rakamı açıkladım, Bay Kemal ne yapacak bunu? 

BAY KEMAL ANLAMAZ BUNU

Suriye Milli Ordusu'ndan bizim eğitici kadrolarımızın altında orada bulunanlar var. Evet var. Ne Bay Kemal; şunu da sordu ya. Hafter'in yanında Wagner'in ne işi var ki Suriye Milli Ordusu'ndan oraya gidenlerin ortak paydalar var. Ve ortak paydalar içerisinde onlar Libya'da bulunuyorlar. Kiminle beraber? Suriye'de bizimle beraber. Bizimle beraber olan bu kardeşlerimiz orada da beraber olmayı şeref telakki ediyorlar. Oraya gidişlerinin manevi boyutu da var ama bundan Bay Kemal anlamaz."

Haber 7