"Ereğli'den tam destek bekliyoruz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, “Biz Cumhur İttifakı ile Ereğli'de seçimi kazanacağımızla ilgili hiçbir şüphe duymuyoruz. Çünkü Ereğli'ye güveniyoruz ve inanıyoruz” dedi
"Ereğli'den tam destek bekliyoruz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, “Biz Cumhur İttifakı ile Ereğli'de seçimi kazanacağımızla ilgili hiçbir şüphe duymuyoruz. Çünkü Ereğli'ye güveniyoruz ve inanıyoruz” dedi

eregli-toplu.jpg

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Ereğli İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Adem Erdal ve İlçe Başkanı Zübeyir Dursun da hazır bulundu. Leyla Şahin Usta Ereğli’nin 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’nı destekleyeceğinden şüphe duymadıklarını belirterek, "Ereğli'ye, Konya'ya yapacağımız hizmetlerimiz için yolumuza devam ediyoruz. Ereğlililerin de bize 'devam' diyerek 31 Mart akşamı oylarımızı çoğaltmanızı istiyoruz. Biz Cumhur İttifakı ile Ereğli'de seçimi kazanacağımızla ilgili hiçbir şüphe duymuyoruz. Çünkü Ereğli'ye güveniyoruz ve inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

eregli-1.jpg

“BAĞIMSIZ ADAYLARA ALDANMAYIN”

Bağımsız adaylar konusunda Ereğli halkına seslenen Leyla Şahin Usta, “Bağımsız adayım diye çıkanlara aldanmayın. Onlar, indikleri trene yeniden binmeyi düşünüyorlar ancak genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi, bu konuda tavrımız nettir. Davasına sahip çıkan, Ereğli’ye hizmet etmek isteyen, çizgisini koruyan insanlar varken, neydiği belirsiz bağımsız adaylara inanmayın” dedi.

eregli-3.jpg

"EREĞLİ’DE 145 MİLYON LİRALIK YATIRIM YAPTIK"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay yerel seçimlerde vatandaşlardan alacakları her oyun kendilerine hizmet olarak döneceğini söyledi. Bölgeyi kalkındırmak için hız kesmeden çalıştıklarını vurgulayan Altay, “Büyükşehir Belediyesi olarak Ereğli’de 145 milyon liralık yatırım yaptık. Bunları birlik ve beraberliğimizle, AK Parti’nin gönül belediyeciliği anlayışıyla yaptık. İnşallah Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerin güveniyle 31 Mart’tan sonra da çok önemli hizmetler yapacağız.” diye konuştu.

“VERİLEN OYLAR HİZMET OLARAK GERİ DÖNECEK”

31 Mart’ta verilen oyların hizmet olarak geri döneceğini kaydeden Altay, "Ereğli’de en çok konuşulan gündem taş evlerin ne olacağı meselesi... İnşallah en kısa sürede Ereğli taş evlerine Büyükşehir Belediyesi olarak başlamış olacağız. Hayırlı uğurlu olsun. Biz bu sözleri verirken sizden bir ricada bulunuyoruz. Oyumuzu ve ahenginizi bozmayın. Verdiğiniz destek 31 Mart'tan sonra bugüne kadar olduğu gibi sizlere hizmet olarak geri dönecektir. Büyükşehir Belediyesi olarak seçim manifestosunu açıkladık. Birçok proje ifade ettik. Bu projelerin hepsinde kendisini yanımızda bulduğumuz, desteğini gördüğümüz bölgenizin evladı, Ereğli'nin çocuğu Sayın Bakanımız Murat Kurum'a hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum"  ifadelerini kullandı.

eregli-5.jpg

“31 MART’TA İPİ GÖĞÜSLEYECEĞİZ”

Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal, Ereğli 31 Mart’ta ipi göğüsleyerek belediyeye diktikleri yerel iktidar bayrağının dalgalanmaya devam edeceğini söyleyerek, "Memleketin gönlüne nakşetmiş davanın mensupları olarak çıktığımız bu yolda Ereğli ilçemize önemli yatırımlar yapacağız" diye konuştu. AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyr Dursun ise Ereğli’nin hizmetlerin en iyisini hak ettiğini söyleyerek yeni dönemde ilçenin kalkınması için her türlü hamleyi yapacaklarını belirtti. Dursun, Başkan Adayı Adem Erdal ile birlikte güzel çalışmalara imza atacaklarını kaydetti.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU/ YENİ HABER GAZETESİ