Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e: ''Sen adam değilsin"

Futbol yorumculuğu yapan Erman Toroğlu Erman Toroğlu'nun Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile ilgili kullandığı sözler sosyal medyada olay oldu. Hatayspor'un antrenmanlarını geçen sene de Riva'da yapabileceğini söyleyen Şenol Güneş'e çok sert bir tepki geldi.
Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e: ''Sen adam değilsin"

Erman Toroğlu, SkySpor Youtube kanalında olay yaratan açıklamalarda bulundu. Toroğlu, Şenol Güneş'in Hatayspor'un antrenmanlarını Riva'da yapmasıyla ilgili sözlerine büyük tepki gösterdi. Toroğlu'nun ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

Şenol Güneş'in ifadeleri

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Hatayspor ile ilgili, "Bu takımlar şimdi Riva’da çalışacaklarmış. Geçen sene neden yoktular o zaman? Yine aynı sahalarda idmanlarını yapamazlar mıydı?" ifadelerini kullanmıştı.

"Ayıptır ya!"

Şenol Güneş'in açıklamalarına çok sert tepki gösteren Erman Toroğlu, "Allah muhafaza orada ailenden biri olsaydı aynı cümleyi kurar mıydın Şenol Güneş? Orada neler oldu sen biliyor musun? Bana anlattıklarında ben ağladım. Ayıptır ya" dedi.

"Sen adam değilsin"

Sözlerine devam eden Erman Toroğlu, "Adam değilsiniz ya. Mahkemeye ver hadi beni. Sen adam değilsin. Orada insanların annesi öldü ya. Adam değil bunlar ya." açıklamasını yaptı. Erman Toroğlu'nun bu açıklamaları yaptığı sırada gözleri doldu ve cümlelerine devam edemedi.

Etiketler :