Erol Bulut ile yollar ayrıldı

Erol Bulut ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını da belirten Gül, yeni gelecek yönetimin teknik kadroyu belirleyeceğini söyledi.
Erol Bulut ile yollar ayrıldı

Erol Bulut ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını da belirten Gül, yeni gelecek yönetimin teknik kadroyu belirleyeceğini söyledi. Gül, ortada bir enkaz olmadığının altını çizerek, "İşin özeti finansal bir sıkıntımız yok. Yönetim anlamında bir sıkıntımız yok.

Sadece iyi yönetimi bulmak istiyoruz. İstekli olanı bulmak istiyoruz. Bu hemen bugünden yarına olacak iş değil. Bulacağımız yönetim de çalışacağı teknik kadroyu belirleyecek. Yani ortada bir batak yok, ölen kaçan bir şey de yok. Bizim bu anlamda birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ihtiyacımız var. Herkese düşen görevler var. İnşallah sezonu iyi bir yerde bitirmemiz lazım. 8 Şubat'a kadar süre var.Uygun futbolcu bulunduğunda takviye de yapılabilir. Önceki hocamızla karşılıklı anlaşarak ilişkimizi kestik. Emek veren her hocaya ve başkanlara teşekkür ediyoruz. Her dönem öncekinden bağımsız ortada bırakılmış bir enkaz yok" diye konuştu.

Etiketler :