Eşi ve çocuğunu defnetti ama 18 gün sonra hatırladı!

Antakya'da çöken evinin enkazında kafasına aldığı darbeyle hafızasını kaybeden Ahmet Arslan, yaşadıklarını anlattı.
Eşi ve çocuğunu defnetti ama 18 gün sonra hatırladı!

Antakya'da çöken evinin enkazında kafasına aldığı darbeyle hafızasını kaybeden Ahmet Arslan, yaşadıklarını anlattı.

Asrın felaketinden en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay'ın Antakya ilçesi Turunçlu Mahallesi'nde 4 katlı müstakil binanın en son katında oturan 55 yaşındaki Ahmet Arslan, çöken binanın enkazında ailesiyle birlikte kaldı. Enkazdan yaralı olarak çıkan ve kafasına darbe alan Arslan, depremde kaybettiği eşi 50 yaşındaki Ayten ile 14 yaşındaki çocuğu Melina'yı gömdüğünü 18 gün sonra hatırladı. Ailesinden geriye 11 yaşındaki engelli kızı kalan Arslan, yaşam mücadelesi veriyor.

kahramanmarata-ei-ve-ocuunu-defnettiini-18-gn-sonra-hatrlad-3beed269.jpg

"HANIMIN YARISI KOPMUŞTU"

Baba Ahmet Arslan, şunları söyledi: Depremde benim hanım, çocuğu dışarı çıkartmıştı, bir tane yatalak çocuğum vardı işte onu da al dedi. Ben de onu taşıdım, bir baktım 4. kattan aşağı çöktük. Hanımın yarısı hep kopmuştu zaten. 3 gün sonra diğer yarısını buldum. Çocuğumu da 3 gün sonra ancak bulabildim. Hepsi dağılmıştı zaten. Herkes birini kucaklamış gidiyordu. Ancak onları görebildim, sonra gittim gömdüm.

kahramanmarata-ei-ve-ocuunu-defnettiini-18-gn-sonra-hatrlad-3bee5498.jpg

"HAFIZAM KAYBOLMUŞTU"

İlk anda kimsenin kimseye yardım edemediğine değinen Arslan, şu ifadeleri kullandı: Herkesin cenazesi vardı. Çocuğumu ve eşimi gömdüğümü 18 gün sonra hatırladım. Benim de hafızam kaybolmuştu. Ben de enkazdan çıktım 8 dikiş kafamda var. Ondan sonra psikolojik tedavi gördüm, sağ olsunlar buradaki insanlar yardımcı oldu.

Etiketler :