Eski Başbakan Binali Yıldırım Konya’da konuştu: Yolları böleriz ama Türkiye’yi böldürmeyiz

Eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katıldığı, Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti Konya 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu. Yıldırım, "Yolları böleriz ama Türkiye’yi böldürmeyiz" dedi.
Eski Başbakan Binali Yıldırım Konya’da konuştu: Yolları böleriz ama Türkiye’yi böldürmeyiz

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım dün masum, korumasız insanların, polis ve askerlerin bölücü terör örgütü PKK tarafından katledildiğini anımsatarak, "Hala bu alçak bölücü örgüte destek veren, onların siyasi uzantılarının bu ülkede pervasızca hareket ediyor olması asla ve asla kabul edilemez. Herkes tercihini yapmak zorunda. Ya devletimiz, milletimiz, bayrağımız, vatanımız diyeceğiz ya da bölücülere eleman vermeyeceğiz. Cumhur İttifakı'nın önemi burada bir kez daha ortaya çıkmıştır." şeklinde konuştu.

binali-yildirim-konya-3.jpg

Yıldırım, "Ülkemiz, içeride ve dışarıda şer odaklarının, emperyalist güçlerin her daim hedefi olmuştur. Biz bu coğrafyadayız, elbette dostlarımızı arttıracağız, düşmanlarımızı azaltacağız, yan bakanların canına okuyacağız. Bunda kararlıyız, azimliyiz, 84 milyon vatan evladı hep bu duygular içindedir. Yolları böleriz ama Türkiye'yi böldürtmeyiz." ifadelerini kullandı.

binali-yildirim-konya-4.jpg

Binali Yıldırım, Konya’ya yapılan yatırımlarla ilgili bilgi vererek, kentte 41 projenin tamamlandığını, 17 projenin devam ettiğini söyledi.

binali-yildirim-konya-2.jpg