Eski Fenerbahçeli Adana Demirspor'a önerildi!

Fenerbahçe’nin 33 yaşındaki eski futbolcusu Andre Santos, menajeri aracılığıyla PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’a teklif edildi.
Eski Fenerbahçeli Adana Demirspor'a önerildi!

Fenerbahçe ile ‘şampiyonluk’ yaşayan ve bir dönem de Arsenal formasını giyen 33 yaşındaki Andre Santos, menajeri aracılığıyla PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’a önerildi. Kariyerinde önemli başarılar bulunan Brezilyalı futbolcu ile mavi-lacivertlilerin ‘transfer pazarlığı’ ise sürüyor.
 
KADRODA KÖKLÜ DEĞİŞİM

Geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig Play-off Finali’nde; ‘Süper Lig bileti’ni son maçta kaçıran Adana Demirspor, yeni sezon öncesinde kadroda revizyona gidiyor. Yılmaz Vural ile yollarını ayırıp, ‘teknik patronluk’ görevine de Erkan Sözeri’yi getiren Mavi Şimşekler, Michael Pote ve Tiago Bezzera dışındaki tüm yabancı oyuncularla da yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Transferde hareketli günler geçiren mavi-lacivertlilere, sürpriz bir isim tavsiye edildi.  
 
TRANSFER PAZARLIĞI SÜRÜYOR

Bir dönem Arsenal formasını giyen ve 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe ile ‘şampiyonluk kupası’nı kaldıran 33 yaşındaki Andre Santos, menajeri aracılığıyla Adana Demirspor’a önerildi. 2009 yılında Brezilya Milli Takımı ile de ‘Konfedarsyon Kupası Şampiyonluğu’nun yanı sıra ülkesinde de Flemango, Figueriense ve Corinthians ile şampiyonluklar yaşayan Sandos ile mavi-lacivertli yöneticiler arasındaki ‘transfer pazarlığı’ da hız kazandı.
 
SÖZERİ’DEN OLUMLU RAPOR

Geçtiğimiz sezon İsviçre 2. Ligi takımlarından ‘FC Will’ formasını giyen deneyimli sol bek, oynadığı 27 karşılaşmada 12 gol atıp, 6 da asist yaptı. Oldukça başarılı bir sezonu geride bırakan Brezilyalı futbolcu için Teknik Direktör Erkan Sözeri’nin de yönetime olumlu rapor verdiği öğrenildi. Taraflar arasındaki görüşmelerin önümüzdeki günlerde sonuçlanması, Andre Santos’un transferinin de büyük ölçüde kamuoyuna açıklanması bekleniyor.