Eski Fenerbahçeli Trabzonspor'a gidiyor!
Trabzonspor yönetimi, Avrupa'nın şu anda en az gol yiyen ikinci kalecisi olan Volkan Babacan'ı da gündemine aldı ve görüşmelere başladı.
Trabzonspor'da kaptan Onur'un sakatlığının ardından kaleyi devralan Fatih Öztürk'ün beklenen
Bordo-mavililer bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen İstanbul Başakşehir'in 26 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Volkan Babacan'ı gündemine aldı. Bu sezon İstanbul temsilcisi ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli file bekçisinin, kulübüyle anlaşılması durumunda Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı iddia edildi. Bu sezon ligde çok başarılı bir
Barça'yı bile geçti
Yalnızca ilk hafta maçında Kasımpaşa, 3. haftada Trabzonspor ve 8. haftada Gençlerbirliği'nden 1'er gol yiyen Volkan, 9. haftada Beşiktaş ile oynanan maçta ise kalesinde 2 gol birden görmüştü. Avrupa'nın en az gol yiyen ikinci kalecisi olan Volkan'lı Başakşehir,Juventus ve Barcelona'yı geride bıraktı.
Bakmadan Geçme