Eskişehir’de sessiz ilk yarı

Fenerbahçe, son 4 resmi maçında 16 gol attı, adeta formunun zirvesine çıktı. Sarı-Lacivertliler, müthiş performansına Konyaspor karşısında da devam etmeye kararlı. Avrupa’ya veda eden, ligde ilk galibiyetini geçen hafta alan Yeşil-Beyazlılar ise seri yakalamanın peşinde. Konyaspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, 90 dakikada önemli detaylar ve canlı maç anlatımı haberimizde. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. Fenerbahçe ilk yarıda Valenc
Eskişehir’de sessiz ilk yarı

Fenerbahçe, son 4 resmi maçında 16 gol attı, adeta formunun zirvesine çıktı. Sarı-Lacivertliler, müthiş performansına Konyaspor karşısında da devam etmeye kararlı. Avrupa’ya veda eden, ligde ilk galibiyetini geçen hafta alan Yeşil-Beyazlılar ise seri yakalamanın peşinde. Konyaspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, 90 dakikada önemli detaylar ve canlı maç anlatımı haberimizde. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. Fenerbahçe ilk yarıda Valencia'nın gördüğü kırmızı kartla oyunda 10 kişi.

Fenerbahçe , Austria Wien ile oynadığı rövanşı 4-1 kazandı ve Avrupa Ligi’nde adını gruplara yazdırdı. Jorge Jesus, haftada iki maç oynayan takımında bol bol rotasyon yapsa da sahadaki oyun değişmiyor, Fenerbahçe farklı galibiyetlere devam ediyor. Kanarya, son 4 resmi mücadelede toplam 16 gol atarak adeta gövde gösterisi yaptı.

VİTES ARTIRMAK İSTİYORLAR

Konyaspor , stadındaki zemin çalışmaları nedeniyle Fenerbahçe’yi Eskişehir’de ağırlıyor. Geçen sezonun flaş takımı olan Yeşil-Beyazlılar, yeni sezona iyi başlayamadı. Konferans Ligi’ne vaduz karşısında havlu atılması moralleri bozdu. Ligde ise 0-0’lık Ankaragücü ve Başakşehir beraberlikleri sonrası İstanbulspor karşısında 4-0 kazanarak ilk galibiyete ulaştılar. İlhan Palut’un ekibi, formda rakibini de devirip hem galibiyet serisi başlatmak hem de sezona yapılan sıkıntılı girişin ardından vites artırmak istiyor.

Mücadelenin 18. dakikasında Fenerbahçe tehlikeyi yaratan taraf oldu. Willian Arao'nun ara pasında sağ çaprazdan ceza alanına girmek için koşu gösteren Emre Mor, Arao'nun pasını yakalayamadı.

Kırmızı kart

Maçın 22. dakikasında Fenerbahçe'de Enner Valencia doğrudan kırmızı kart gördü. Topsuz alanda Adil ile münakaşaya giren Enner Valencia, hakem Arda Kardeşler tarafından doğrudan oyundan atıldı. Pozisyonun ardından Adil Demirbağ da sarı kart gördü.

32. dakikada Lincoln'un sol kanattan yaptığı ortada savunmadan seken topa Arao gelişine vurmak istedi, top doğrudan taca gitti.

Mücadelede dakikalar 33'ü gösterdiğinde Konyaspor tehlikeli geldi. Sol çaprazdan ceza alanına giren Zymer Bytyqi, vuruşunu yaptı. Altay Bayındır topun sahibi.

39. dakikada Lincoln'un kaybettiği topu sağ kanatta sürükleyen Soner Dikmen ortasını yaptı, Muhammet Demir'in topuğuyla yaptığı vuruş auta gitti.

DEVRE: Takımlar soyunma odasına goolsüz eşitlikle gitti.

İlgili Haberler