EURO 2024 yolunda son engel Letonya! İşte 11'ler

Almanya'da düzenlenecek olan EURO 2024'e katılma yolunda Letonya ile Konya'da karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'mız 3 puanı alarak Almanya biletini kapmak istiyor. Zorlu maç öncesi ilk 11'ler belli oldu! İşte detaylar...
EURO 2024 yolunda son engel Letonya! İşte 11'ler

Kadrosunda eksikler bulunan Hırvatistan'ı deplesmanda 1-0 ile deviren A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 7. maçında Konya'da Letonya'yı ağırlıyor. Ay-yıldızlılar, maçı kazanması halinde Almanya'da düzenlenecek EURO 2024'e doğrudan katılma hakkı elde edecek.

Grubumuzda yer alan Galler ile Hırvatistan kozlarını paylaşacak. D Grubu'nun bir diğer takımı Ermenistan ise yedinci maç gününü bay geçecek.

İLK 11'LER

Türkiye: Uğurcan, Ferdi, Abdülkerim, Samet, Cenk Özkacar, İsmail, Hakan, Salih Özcan, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Barış Alper.

Letonya: Ozols, Dubra, Tobers, Daskevics, J. Ikaunieks, Savalnieks, Ciganiks, Jaunzems, Uldrikis, Balodis, Saveljevs.

TÜRKİYE - LETONYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Müsabaka TRT 1'den yayınlanacak.

Karşılaşmayı Arnavutluk Futbol Federasyonundan hakem Enea Jorgji yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemliklerini Denis Rexha ve Ridiger Çokaj, dördüncü hakemliğini ise Florian Lata yönetecek.

LETONYA İLE 10. MÜCADELE

A Milli Futbol Takımı, Letonya ile yaptığı 7'si resmi, 2'si özel 9 maçtan üçünü kazandı, beşinde berabere kaldı, birini de yitirdi.

Türkiye, Letonya karşısındaki 5 maçlık beraberlik serisini, 11 Ekim 2021'de Riga'da oynanan 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri grup maçını 2-1 kazanarak sona erdirmişti.

Türkiye ile Letonya arasında Türkiye'de oynanan 3 maç da beraberlikle sona erdi.

Ay-yıldızlı ekip rakibiyle oynadığı son 2 maçı ise deplasmanda uzatmalarda bulduğu gollerle kazandı.

Kaynak : TGRT Haber