Evde ne izlenir? 29.05.2020

Koronavirüsten dolayı evde vakit geçirenler için Yeni Haber Gazetesi tarafından günlük hazırlanan 'Evde ne izlenir?' köşemizde bugün...
Evde ne izlenir? 29.05.2020

Sıfırın Altında: Dağdaki Mucize

Eski bir olimpik sporcu olan Eric, geçmişindeki sorunlarla boğuşmaktadır. Yönünü kaybeden ve ne yapacağın bilemeyen Eric, birkaç gün kafa dinleyip, sorunlarıyla yüzleşmek için her şeyi ardında bırakarak Sierra Nevada sıradağlarında bir evde inzivaya çekilir. Uçsuz bucaksız Sierra Nevada sıradağlarında snowboard yapan Eric, büyük bir kar fırtınasına yakalanır. Usta bir snowboard’cu olmasına rağmen fırtına sonucu dağın zirvesinde kaybolur. Eric, sekiz gün boyunca insanlığın sınırlarını zorlayan koşullarda hayatta kalmak için mücadele eder. Dondurucu soğuk ve zorlayıcı yaşam koşullarının yanı sıra kendi geçmişi ile de savaşan Eric hayatta kalmak için içindeki inancı yeniden keşfetmelidir.

sifirin-altinda-dagdaki-mucize.jpg

Karanlık Zihinler

Karanlık Zihinler, milyonlarca insanın ölümüne neden olan salgından kurtulmayı başaran bir grup gencin hikayesini konu ediyor. Amerika'daki bütün gençleri öldüren korkunç vebada hayatta kalmayı başaran Ruby Dale, özel güçlere sahiptir. Ruby ve arkadaşları, gönderildikleri korkutucu devlet tesisi Thurmond'dan kaçtıklarında hayat bambaşka bir hal alır. East River'daki güvenli bölgeye ulaşmaya çalışan grup, yetişkinlerin gençlere savaş açtığı bu dünyada yalnızca kaçmanın yeterli olmadığını fark etmeye başlarlar.

karanlik-zihinler.jpg

Geleceğe Dönüş 2

Fırlama Marty ile çılgın bilim adamı dostu Dr. Brown için, bir kez daha zaman makinesine çevirdikleri DeLorean’a başvurma zamanı. Marty bu kez 2015’e gidip henüz doğmamış çocuğuna yardım etmek zorunda kalacak. Elbette bunu yaparken ortalığı karıştıp zamanın dokusuna ve düzenine zarar verecek. Dostumuz, yol açtığı sorunları çözmek için yeniden geçmişe, sonra da geleceğe gidip gelecek. 50’lere döndüğünde, ilk serüvendeki sahnelerin bazılarını yeniden yaşama fırsatı bulacak ama bu kez başka birinin gözünden!

gelecege-donus-2-001.jpg

Beyaz Diş

Jack London'ın tüm zamanların en iyilerinden olan ve şimdiye kadar 89 farklı dile çevrilmiş kitabı Beyaz Diş'ten uyarlanan bu animasyon film de, kitap gibi vahşi bir hayvanın gözünden hem doğal hayata hem de insanların acımasız dünyalarına eleştirel bir bakış atıyor. Animasyon film, yarı köpek bir anne ile altına hücum yıllarında gizemli bir şekilde ortadan kaybolan kurt bir babanın yavrusu olarak dünyaya gelen Beyaz Diş doğduğu günden beri diğerlerinden farklı olduğu için hep bu farklılıklarının gölgesinde kalmıştır.

beyaz-dis.jpg

HAZIRLAYAN: GÜLŞEN YILMAZ