Fatih Erbakan Konya'ya geliyor

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan bir dizi gezi-inceleme, açılış ve konferans için Konya’ya geliyor.
Fatih Erbakan Konya'ya geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan 21 Şubat Cuma günü Konya’ya gelecek. Bir dizi etkinliğe katılacak olan Erbakan cumartesi günü düzenlenecek “Erbakan Demek Bereket Demek” konulu konferansta konuşacak.

Konuyla ilgili basına açıklama yapan YRP İl Başkanı Mustafa Özerdem, Genel Başkan Erbakan’ın 21-22 Şubat günlerinde Konya ve ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geleceğini kaydetti.

Özerdem’in açıklamasına göre; Cuma namazını Kapu Camiinde kılacak olan Dr. Fatih Erbakan, namaz sonrasında Bedesten ve Kapu Camii civarındaki esnafı ziyaret edecek. Erbakan, aynı gün saat 21.30’da Yaşar Toy moderatörlüğünde KonTV’de yayınlanacak Basın Ekranı programında gazetecilerin sorularını cevaplandıracak.

22 Şubat Cumartesi günü basın mensupları ve Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ile kahvaltıda bir araya gelecek olan Erbakan kahvaltıdan sonra Torku Çumra Tesislerini ziyaret edecek. Aynı gün partisinin Beyşehir İlçe Teşkilatı binasının açılışını yapacak olan Erbakan, esnaf ziyaretinin ardından Konya’ya dönecek. Millî Görüş Lideri merhum Necmettin Erbakan’ın 9. vefat yıldönümü dolayısıyla Atiker Karatay Konferans ve Düğün Salonunda düzenlenecek anma programında “Erbakan Demek Bereket Demek” konulu konferansa konuşmacı olarak katılacak.