Fatih Erbakan: Zafere giden yol sandıklara sahip çıkmaktan geçiyor

YENİDEN Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Zafere giden yol sandık teşkilatlanmasından geçiyor. Sandıklara sahip çıkmaktan geçiyor. En kısa zamanda İstanbul'da 15 bin olan sandık baş müşahitleri sayımızı 50 bine, Türkiye genelinde 50 binin üzerinde olan sayıyı da 200 bine çıkaracağız" dedi.
Fatih Erbakan: Zafere giden yol sandıklara sahip çıkmaktan geçiyor

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, İstanbul Çekmeköy Spor Kompleksi'nde düzenlenen "Seçim Sandıkta Kazanılır" sloganıyla gerçekleştirilen partisinin sandık baş müşahitleri toplantısına katıldı. "Millî Görüş" siyasetinin adil, faizsiz bir ekonomik sistemle milletimize ve tüm dünyaya refah getireceğini belirten Erbakan, "Millî Görüş, "Borç, faiz, zam, vergi ekonomisi yerine üretim, istihdam ve ihracat ekonomisine geçeceğim. Nimet ve külfet dengesini adaletli hale getireceğim. Haksız kazanç, karşılıksız kazanç, faiz kazancı olmayacak. İslam dinarına geçeceğim. Siyonizmin en büyük sömürü aracı olan Amerikan dolarının hakimiyetine son vereceğim" diyor. İşte Millî Görüş'ün diğerlerinden farkı bu" diye konuştu.

ZAFERE GİDEN YOL SANDIKLARA SAHİP ÇIKMAKTAN GEÇİYOR

Sandıklara sahip çıkmanın namus meselesi olduğunu ifade eden Erbakan, "Zafere giden yol, sandık teşkilatlanmasında geçiyor. Sandıklarda var olmaktan geçiyor. Bugün İstanbul'da Cenabı Allah'a şükürler olsun, 15 bine yakın sandık baş müşahidi belirlendi. Türkiye genelinde 50 binin üzerinde sandık baş müşahidi belirlendi. Şimdi bizim yemeden içmeden, uyumadan, dinlenmeden şu önümüzdeki birkaç hafta içerisinde bu sandık baş müşahitlerini, İstanbul'da 32 bin, Türkiye'de 200 bin haline mutlaka getirmemiz lazım. İnşallah bunu gerçekleştireceğiz. Eksiklerimizi en hızlı bir şekilde tamamlayacağız" dedi.

Etiketler :