Fatih Terim'den Galatasaray paylaşımı

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile yollarını ayıran teknik direktör Fatih Terim'den sürpriz bir sosyal medya paylaşımı geldi. 68 yaşındaki teknik adam, Sarı Kırmızılı ekibe ilk ve son imza attığı anları takipçileriyle paylaştı.
Fatih Terim'den Galatasaray paylaşımı

UEFA Avrupa Ligi'nde fırtına gibi esen ve E Grubu'nu 12 puanla lider tamamlayan Galatasaray , ligde büyük bir hayal kırıklığı yaşattı ve lider Trabzonspor 'un 22 puan gerisinde kaldı. 10 Ocak Pazartesi günü Başkan Burak Elmas'la yaptığı görüşme sonrası ayrılık kararı alan ve 4. kez Galatasaray'a veda eden Fatih Terim'den flaş bir sosyal medya paylaşımı geldi.

Ayrılık sonrası ilk kez sosyal medya hesabından paylaşım yapan Terim, Sarı Kırmızılı ekibe ilk ve son kez imza attığı anları paylaştı. 68 yaşındaki teknik adamın bu paylaşımı, bir daha Galatasaray'da görev almayacağı şeklinde yorumlandı.

Ne olmuştu?

2017'de dördüncü kez Galatasaray'ın başına geçen ve üst üste 2 şampiyonluk yaşayan Fatih Terim, son 2 sezondaki başarısızlığa ek olarak bu sezonki kötü performans sonrası görevinden ayrılmak zorunda kaldı. 68 yaşındaki çalıştırıcının görevine son verilmesi sadece 10 dakika sürdü. Öğle saatlerinde Nef Stadı'ndaki kulüp ofisinde Başkan Burak Elmas ile teknik direktör Fatih Terim bir araya gelirken, taraflar anlaşarak veda etti. Terim görüşmeden çıktıktan sonra yönetim kurulu olağanüstü toplandı. Ardından tecrübeli hocanın görevine son verildiği, resmi olarak açıklandı ve Galatasaray'da 4. Fatih Terim dönemi sona erdi.

'Faydalanmaya devam edeceğiz'

Başkan Elmas, ayrılık sonrası yaptığı yazılı açıklamada, "Galatasaray için birlikte yürüdüğümüz bu yolda, ülkemize ve kulübümüze sayısız büyük başarılar yaşatan; bu sezon da Avrupa’da hepimizi gururlandıran bir başarıya imza atan Galatasaraylı Fatih Terim’in fikir ve tecrübelerinden her zaman faydalanmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.