Fenerbahçe, Alanyaspor maçına hazır

Olumsuz hava koşullarından dolayı Can Bartu Tesisleri'ndeki zeminin bozulmaması için idman Ülker Stadı'nda yapıldı
Fenerbahçe, Alanyaspor maçına hazır

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında yarın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre antrenman, olumsuz hava koşulları nedeniyle Can Bartu Tesisleri'ndeki zeminin bozulmaması için Ülker Stadı'nda gerçekleştirildi.

Isınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idmanda 2 gruba ayrılan futbolcular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

Bu antrenmanla Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Alanya'ya gidecek.

- Kamp kadrosu

Fenerbahçe'de Alanyaspor maçı kadrosuna sakatlıkları bulunan Filip Novak, Luiz Gustavo, Ferdi Kadıoğlu ve Enner Valencia ile cezalı olan İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş alınmadı.

Sarı-lacivertli takımın Akdeniz temsilcisiyle yapacağı maçın kamp kadrosu şöyle:

Altay Bayındır, Berke Özer, Osman Ertuğrul Çetin, Kim Min-Jae, Attila Szalai, Serdar Aziz, Marcel Tisserand, Çağtay Kurukalıp, Nazım Sangare, Jose Sosa, Miguel Crespo, Miha Zajc, Ozan Tufan, Arda Güler, Mesut Özil, Burak Kapacak, Diego Rossi, Bright Osayi-Samuel, Dimitris Pelkas, Serdar Dursun, Mergim Berisha.

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :