Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürüyor! Pedro..

Fenerbahçe, Katar'da düzenlenen Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde yaptığı idmanla sürdürdü. Kulüp ayrıca dün akşam oynanan Rayo Vallecano maçında sakatlanan Joao Pedro'nun durumuyla ilgili bir açıklama yaptı.
Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürüyor! Pedro..

Can Bartu Tesislerinde teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki idman, salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Ardından sahada koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla devam eden antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Sarı-lacivertli ekip, hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmayla sürdürecek.

pedro.jpg

Fenerbahçe'den Pedro açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, dün akşam oynanan Rayo Vallecano maçında sakatlanan Joao Pedro'nun hem dizinde hem de bileğinde yoğun ödem ve travma tespit edildiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada ''Joao Pedro’nun MR’ı çekildi. Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: Elde edilen bulgular çerçevesinde hem dizinde hem de bileğinde yoğun ödem ve travma tespit edilmiştir. Tedavisine hemen başlanan oyuncumuzun durumu ödemin giderilmesi sonrasında ilerleyen günlerde yapılacak ayrıntılı tetkikler sonrası belli olacaktır. Elde edilen bulgular çerçevesinde hem dizinde hem de bileğinde yoğun ödem ve travma tespit edilmiştir. Tedavisine hemen başlanan oyuncumuzun durumu ödemin giderilmesi sonrasında ilerleyen günlerde yapılacak ayrıntılı tetkikler sonrası belli olacaktır.'' ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürüyor! Pedro..

Kaynak:

Etiketler :