Fenerbahçe kendi rekorunu kırdı!

Trendyol Süper Lig'in 24'üncü hafta karşılaşmasında deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden Fenerbahçe bu sonucun ardından kendi rekorunu kırmayı başardı.
Fenerbahçe kendi rekorunu kırdı!

Bu sezon Fenerbahçe'yi ligde şampiyon yapmaktan başka bir şey düşünmeyen teknik direktör İsmail Kartal, takımıyla birlikte Antalyaspor engelini de aştı. Bundan önceki iki maçında rakiplerinin ligdeki yenilmezlik serilerini bitiren Kartal'ın öğrencilerinin son kurbanı, Antalyaspor oldu.

SERİ BİTİRİYOR

Mücadele öncesi tecrübeli çalıştırıcı, "İyi çalıştık. Şampiyonluk yolunda her maça kazanmak için çıktığımız için 3 puan için en iyi şekilde hazırlandık" dedi ve istediğini aldı. Sırasıyla Başakşehir'i 1-0 (d) yenerek rakibinin 7 maçlık, Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek 4 maçlık namağlup serilerine son veren Sarı-Lacivertliler, dün akşam da 6 maçtır (2 galibiyet, 4 beraberlik) kaybetmeyen Kırmızı-Beyazlılar'a da puan vermedi.

2004-2005'TE...

Sarı-Lacivertliler, Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek Galatasaray'dan Süper Lig'de liderliği tekrar geri almayı başardı ve 24. haftalar itibarıyla da yeni bir rekora imzasını attı. Kanarya, daha önce 2004-2005'te 24. haftayı 20 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi ile kapatarak 62 puanla tamamlamıştı.

Kaynak:İHA

Etiketler :