Fenerbahçe-Konyaspor, Kara gece!

Konyaspor Kadıköy'den çıkamadı. Anadolu Kartalı 16. hafta mücadelesinde deplasmanda Fenerbahçe'ye teslim oldu. İlk yarıyı 5-0 önde kapatan ev sahibi, ikinci yarı 2 gol buldu. Guilherme takımının tek golünü attı. Konyaspor 7-1'lik yenilgiyle ateş hattına geriledi.
Fenerbahçe-Konyaspor, Kara gece!

Trendyol Süper Lig 16. hafta(erteleme) mücadelesinde. Konyaspor, Fenerbahçe deplasmanına çıktı. Sarı lacivertliler maça gollerle başladı. Edin Dzeko’nun hat trick yaptığı ilk yarıda Mert Müldür ve Szymanski’nin golleriyle Fenerbahçe 45 dakikayı 5-0 önde bitirdi. Ev sahibinin dördüncü golü sonrasında kaptan Guilherme Sitya ile Hakan Keleş kısa süreli bir tartışma yaşadığı öğrenildi.

fenerbahce-konyaspor-foto-2.jpg


DEĞİŞİKLİKLE BAŞLADI

Konyaspor’da Hakan Keleş ikinci yarı Kahraman Demirtaş’ı oyundan çıkardı, Oğulcan Ülgün yerine oyuna dahil oldu. Yeşil beyazlılar bu değişiklikle Uğurcan Yazğılı savunmaya çekildi, Oğulcan 6 numara geçti. Ancak değişiklikler gollere engel olamadı. Batshuayi 63. dakikada skoru 6-0, Uğurcan Yazğılı (KK) attığı golle skoru 7-0'a getirdi. Son sözü Guilherme söyledi ve maç 7-1 bitti.

fenerbahce-konyaspor-foto-1.jpg

AĞIR YARALI

Konyaspor, Galatasaray deplasmanından sonra Fenerbahçe deplasmanında da puan kaybetti. Anadolu Kartalı, Fatih Karagümrük'ün Kayserispor'u yenmesi sonrasında 17. sıraya geriledi ve ateş hattına düştü. İstanbul'dan ağır yaralı ayrılan Konyaspor, maç bitimi Konya'ya geri dönecek. Anadolu Kartalı, pazar günkü İstanbulspor maçı için yeniden şehre gelecek ve maç oynayacak.

İlgili Haberler
 Muhabir
Etiketler :