Fenerbahçe-Konyaspor maçı ne zaman?

6 Şubat’ta oynanması planlanan ancak ülkeyi yasa boğan deprem sonrası ertelenen Fenerbahçe-Konyaspor maçı 3-4 Mart’tan önce ligler başlamadan oynanabilir. En yakın tarih 28 Şubat gözüküyor. Federasyon kısa sürede 24. Haftayı ve ertelenen maçların programını açıklayacak.
Fenerbahçe-Konyaspor maçı ne zaman?

Spor Toto Süper Lig’in 23. Hafta mücadelesinde oynanacak pazartesi maçları yaşanan Kahramanmaraş ve çevre illerdeki deprem sonrası ertelenmişti. Konyaspor kar yağışı nedeniyle İstanbul’a 8 saat rötarla giderken deprem haberiyle takım iki gün sonra şehre döndü ve gelişmeleri takip etti. Ligler 2 kez ertelenmenin ardından24. haftanın fikstürüne 3-4 Mart tarihinde geçilecek.

İLK MAÇ KADIKÖY’DE OLABİLİR

Ertelenen Fenerbahçe- Konyaspor, Ümraniyespor – Adana Demirspor ve Giresunspor – Kayserispor maçları ise 24. Hafta maçları başlamadan oynanması bekleniyor. Konyaspor 28 Şubat tarihinde Fenerbahçe’ye konuk olabilir. Federasyon 24. Hafta ve ertelenen maçlarının planlamasını yaptı, açıklama bekleniyor. Planda bir değişiklik olmazsa yeşil beyazlılar ilk maçını İstanbul’da çıkacak.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :