Fenerbahçe-Konyaspor maçındaki kritik iki pozisyon!

Fenerbahçe-Konyaspor mücadelesinde karşılaşmanın hakemi Kadir Sağlam’ın verdiği kararlar masaya yatırıldı. Yayıncı kuruluştaki programda Serdar Aziz-Emrehan Gedikli arasındaki kırmızı kart beklenen faul pozisyonu ile Edin Dzeko-Adil Demirbağ arasındaki penaltı pozisyonu irdelendi.
Fenerbahçe-Konyaspor maçındaki kritik iki pozisyon!

Bülent Yıldırım, “Serdar Aziz; dar alanda, bilinçli ve planlanmış şekilde karambolde Emrehan'ı yakalayıp futbol tabiriyle kıstırıp basmış. Nasıl basmış? Buradan bakacağız. Tabanıyla, acımasızca... Diz kırık olmasa, biraz daha yukarı bölge olsa kaçan bir kırmızı karttan bahsedeceğiz. Ancak bu, çok ciddi bir kontrolsüz faul. Koyu bir sarı kart olduğunu düşünüyorum” Deniz Çoban: Koyu sarı kart dedi.

tartismali-pozisyonlar-1.png


PENALTI DOĞRU

Penaltı pozisyonuyla ilgili Bahattin Duran: Şimdi burada, evet Edin Dzeko tabanını kaldırıp topa doğru gidiyor ama kalkan bu taban, rakibi için tehlikeli değerlendirmesini yapmamız için rakibinin karşıdan geliyor olması gerekiyordu. Topla oynuyor, topla ilk oynayan Dzeko. Akabinde Adil ayağını kaldırıyor ve Dzeko'nun ayağının altına vuruyor. Bu vurmanın karşılığı da benim için penaltı. Karar doğru”

tartismali-pozisyonlar-2.png

Görüntüler yayıncı kuruluştan alınmıştır

 Muhabir
Etiketler :