Fenerbahçe Livakovic ile sözleşme imzaladı!

Fenerbahçe, Altay Bayındır'ın Manchester United'a transfer olmasının ardından Hırvat kaleci Livakovic'i transfer etti ve sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Livakovic ile sözleşme imzaladı!

Fenerbahçe, Altay Bayındır'ın Manchester United'a transfer olmasının ardından Hırvat kaleci Livakovic'i transfer etti ve sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürat kesmeden devam ediyor. Kadrosunu yıldız futbolcularla güçlendiren Sarı-Lacivertliler, uzun süredir beklediği Livakovic transferinde de mutlu sona ulaşmıştı.

Transferde bu sezon ses getirecek isimlerle anlaşma sağladı. Öncelikle Dzeko, Tadic, Szymanski, Fred, Becao, Mert Müldür ve Cengiz Ünder gibi yıldızları kadrosuna katan Fenerbahçe bir transferi daha resmen açıklamıştı.

Dün İstanbul'a gelen genç kaleci ile beş yıllık resmi sözleşme imzalandı. Livakovic Fenerbahçe'de 40 numaralı formayı giyecek.

LİVAKOVİC'TEN VOLKAN DEMİREL SÖZLERİ

İmza töreninde konuşan Livakovic, ' Harika duygular içerisindeyim. Dün ve bugün için çok teşekkür ediyorum. Volkan Demirel'in derbi maçlarının özetlerini izleyerek ikna oldum. Büyük maçları severim. Baskı, performansımı artırır.' ifadelerini kullandı.

BONSERVİSİ DE BELLİ OLDU İDDİASI

Kadroda bu sezon ayrılması kesin gözle bakılan Altay Bayındır'ın yerine yabancı bir kaleci transferi yapacak olan Fenerbahçe, Dinamo Zagreb forması giyen Dominik Livakovic ile anlaşma sağladı. Fenerbahçe, Hırvat kalecisi Zagreb'e 9+1 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği iddia edildi.