• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe, Medicana Sivasspor maçına hazır

Fenerbahçe, Medicana Sivasspor maçına hazır

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftasında Medicana Sivasspor'la yarın yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe, Medicana Sivasspor maçına hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki basına kapalı antrenmana sarı-lacivertli futbolcuların pas organizasyonları yaparak başladığı belirtildi. Antrenmanın taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandığı bildirildi.

Rehabilitasyon süreci devam eden Raul Meireles ile tedavisi süren Ertuğrul Taşkıran'ın antrenmanda yer almadığı, Luis Nani ve Alper Potuk'un ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştıkları kaydedildi.

Sarı-lacivertliler, Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde kampa girdi.

Bakmadan Geçme