Fenerbahçe -Spartak Trnava maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe Spartak Trnava maçı, grupta kritik bir noktada bulunan Sarı Lacivertli temsilcimiz için tamam ya da devam mücadelesi olacak. 9 puanla Ludogorest ile aynı puana sahip olan Fenerbahçe, Son 16 Turuna doğrudan katılabilmek için, galibiyet elde ederek gruptaki diğer karşılaşmadan haber bekleyecek.
Fenerbahçe -Spartak Trnava  maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe Spartak Trnava maçı, 14 Aralık Perşembe günü kritik bir önem arz edecek. Bu maçtan galibiyet elde etmesi halinde 12 puana ulaşacak olan Fenerbahçe, Ludogorets Nordsjaelland maçından beraberlik ya da Nordsjaelland'ın mağlubiyetini bekleyecek.

FENERBAHÇE SPARTAK TRNAVA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Spartak Trnava maçı, 14 Aralık Perşembe günü saat 20.45'te oynanacak. Karşılaşma, Exxen üzerinden canlı izlenebilecek.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, Tadic, İrfan Can, Dzeko.

Spartak Trnava: Takac, Kostrna, Stetina, Kosa, Daniel, Bainovic, Zeljkovic, Bukata, Ofori, Azango, Duris.

Avrupa’da 266. maç

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne kadar 265 kez boy gösterdi.

Bu süreçte 104 galibiyet alan sarı-laciverliler, 55 müsabakada berabere kalırken, 106 maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Fenerbahçe ile Spartak Trnava 4. kez rakip

Fenerbahçe, Slovakya temsilcileriyle üç kez eşleşirken, bu mücadeleleri yine Spartak Trnava’ya karşı oynadı.

2018-2019 sezonunda Avrupa Ligi’nde aynı grupta yer aldığı rakibini Kadıköy’de 2-0 mağlup eden sarı-lacivertliler, deplasmanda 1-0 kaybetti. Bu sezon ise Trnava’nın ev sahipliğinde oynanan müsabakada Fenerbahçe sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Aleksandar Stavrev düdük çalacak

Fenerbahçe ile Spartak Trnava arasında oynanacak müsabakada Kuzey Makedonya Futbol Federasyonu’ndan Aleksandar Stravrev düdük çalacak.

Kaynak:HABER MERKEZİ