Fenerbahçe, transferde hız kesmiyor

Transferin flaş ekiplerinden Fenerbahçe’de takviye çalışmaları hız kesmiyor. Sarı-Lacivertliler, üç mevki için arayışlarını sürdürüyor.
Fenerbahçe, transferde hız kesmiyor

Hücum ve orta saha hattına takviyeler yapan sarı-lacivertlilerin yeni hedefi sol bek transferini sonuçlandırıp bir santrfor daha almak.

Sol bek için 2 aday

Fenerbahçe’de sol bek için ön plana çıkan iki aday, Welington ve Giuseppe Pezzella. Yönetimin bu bölge için harcamayı düşündüğü bonservis yaklaşık 3-4 milyon Euro seviyesinde.

Welington için Sao Paolo ile yaptığı ilk görüşmeden sonuç alamayan Sarı-lacivertliler, bir yandan da Parma forması giyen Pezzella için temaslarını sıklaştırdı.

Santrfora bir takviye daha

Fenerbahçe'de santrfora bir takviye daha planlanıyor. Alexander Sörloth’un transferi için Leipzig ile bonservis pazarlığı sürüyor.

Sarı-lacivertliler, Altay Bayındır’ı yedekleyecek kaleci arayışında henüz isteği mesafeyi katedemedi.Kasımpaşa ana planlarında yer alan Ertuğrul Taşkıran’ın bonservisinde indirime yanaşmıyor.

Bir diğer aday Çaykur Rizesporlu Gökhan Akkan için ise kısa süre içerisinde temas kurulacak.

Fenerbahçe, daha önce Lincoln, Bruma ve Emre Mor’u renklerine bağlamış, Tiago Çukur, Joshua King ve Willian Arao ile prensip anlaşmasına varmıştı. NTV SPOR

Etiketler :