Spor spikeri Dilay Kemer hayatını kaybetti

Uzun süredir kanser tedavisi gören Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer, yaşamını yitirdi.
Spor spikeri Dilay Kemer hayatını kaybetti

Fenerbahçe TV'nin ekran yüzlerinden Dilay Kemer, gördüğü kanser tedavisinin ardından geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma alınmıştı. Güzel sunucu hakkındaki üzücü haberi ailesi verdi.

Acı haberi ailesi duyurdu 

Dilay Kemer'in ailesi sosyal medyadan yaptığı duyuruyla genç spikerin hayatını kaybettiğini belirtti. Dilay Kemer'in hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medyada büyük bir üzüntü hakim oldu.

Dua beklediğini ifade etmişti: Dilay Kemer, kanser hastalığının pençesinden kurtulamadığını kısa bir süre önce sevenleriyle paylaşmıştı. Başarılı sunucu, son paylaşımında kendisine gelen güzel mesajlara karşı teşekkür ederek dua beklediğini ifade etmişti. 

Durumu ağırlaşmıştı: Hastalığı nedeniyle bir süredir çalışamayan Dilay Kemer'in durumunun ağırlaştığı belirtildi. Yoğun bakıma alınan Kemer'e sosyal medyadan destek mesajları yağmıştı. Fenerbahçe TV, paylaşımında 'dualarımız ve kalbimiz seninle' sözlerine yermişti.

Son paylaşımında ne demişti?

Dilay Kemer, hastalığıyla ilgili en son bu paylaşımı yapmıştı: "Merhaba... Uzun zaman oldu paylaşım yapmayalı. Açıkçası 'Nasılsın?' sorusuna verecek net bir cevabım olana kadar sessiz kalmaya devam edecektim. Çünkü 'İyiyim' desem iyi değilim, 'Kötüyüm' desem kötü de değilim ama iyileşemedim arkadaşlar. "Hala hastane-ev arası mücadele dolu bir hayat yaşıyorum. Tahmin edersiniz ki bu durumdayken en duymak ve cevaplamak istemediğim soru nasıl olduğum. Her dakika bunu konuşmak, herkese tek tek anlatmak moralimi bozuyor."

Peki, Dilay Kemer Kimdir?

 1988 Antalya doğumlu Dilay Kemer, İstanbul'a üniversite eğitimi için geldi. Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan Kemer, spikerlik ve sunuculuk eğitimine başladı. 2 senelik hazırlık süreci sonunda Fenerbahçe TV'de hem ekran yüzü hem sunucu olarak görev aldı.

İnternethaber ailesi olarak Dilay Kemer'e Allah'tan rahmet; sevenlerine, yakınlarına ve ailesine başsağlığı diliyoruz.