Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın yerine geçecek isim

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın sakatlığı sonrası kaleci arayışlarına başlamıştı. Fenerbahçe, Dünya Kupası'nda yıldızını parlatan dünyaca ünlü yıldız kalecinin menajeri ile anlaştı. İşte Altay Bayındır'ın tahtını yıkacak o isim...
Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın yerine geçecek isim

Altay Bayındır'ın sakatlığı sonrası kaleci arayan Fenerbahçe, aradığını Dinamo Zagreb'de buldu. Fenerbahçe, Hırvatistan formasıyla Dünya Kupası'nda yıldızlaşan Dominik Livakovic'in menajeri ile el sıkıştı.

FENERBAHÇE'DEN ALTAY BAYINDIR'IN TAHTINI YIKACAK TRANSFER

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın sakatlığı sonrası kaleyi İrfan Can Eğribayat devralmıştı. Gelecek sezon kalede sıkıntı yaşamak istemeyen sarı-lacivertliler tartışmasız bir isim arayışına başlamıştı. Yönetim aradığı kaleciyi Dinamo Zagreb'de buldu. Hırvatistan ile Dünya Kupası'na damga vuran Dominik Livakovic'in transferi için menajeri ile el sıkışıldı.

MAAŞI BİLE BELLİ OLDU

İstanbul'da Dominik Livakovic ile görüşen Fenerbahçe'nin 1 milyon euro yıllık ücret konusunda da anlaşmaya vardığı belirtildi. Transferin sezon sonunda resmiyete dökülmesi bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Dominik Livakovic, bu sezon Dinamo Zagreb formasıyla şu ana kadar 47 resmi maça çıkarken bu karşılaşmalarda kalesinde 47 gol gördü ve 13 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı.

Etiketler :