Fenerbahçe'de ayrılık! Jorge Jesus onay verdi

Süper Lig'de 2022-23 sezonu bu akşam ligin yeni takımı Ümraniyespor ile oynayacağı karşılaşma ile açacak olan Fenerbahçe'de genç oyuncuyla yolların ayrılmasına karar verildi.
Fenerbahçe'de ayrılık! Jorge Jesus onay verdi

Süper Lig'de 2022-23 sezonu bu akşam ligin yeni takımı Ümraniyespor ile oynayacağı karşılaşma ile açacak olan Fenerbahçe'de genç oyuncuyla yolların ayrılmasına karar verildi.Teknik direktörlük koltuğunu Jorge Jesus'a teslim ederek şampiyonluk paralosıyla yola çıkan Fenerbahçe , kadrosunu da neredeyse baştan aşağı yeniledi.

Kadrosunu 11 yeni isimle güçlendiren sarı lacivertliler aralarında Mesut Özil, Ozan Tufan, Kim Min Jae, Luiz Gustavo'nun da yer aldığı 9 isimle ise yollarını ayırdı. Kanarya'da bu ayrılıklara bir yenisi daha eklenmek üzere...

Muhammed Gümüşkaya yolcu

Fenerbahçe'de genç futbolcu Muhammed Gümüşkaya için işler istediği gibi gitmiyor. Vitor Pereira'nın forma şansı vererek ilk 11'de sık sık tercih ettiği genç futbolcu, İsmail Kartal döneminde forma şansı bulamamış ve Giresunspor'a kiralanmıştı.

Akşam'ın haberine göre; Jorge Jesus'un da gözüne giremeyen 21 yaşındaki futbolcu yine takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.anyconv-com-62f11868ae298b28779732b6.jpg