Fenerbahçe'de bir iç transfer daha! Jesus olumlu rapor verdi

Altay Bayındır'la yeni sözleşme imzalayan Fenerbahçe, iç transferde Miha Zajc'la da yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı.
Fenerbahçe'de bir iç transfer daha! Jesus olumlu rapor verdi

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, iç transferde belirlediği isimler ile görüşmelerini sıklaştırdı.

Bu hedef doğrultusunda uzun zamandır görüşmelerde bulunduğu Altay Bayındır ile yeni sözleşme imzalayan sarı-lacivertliler, kontratı sezon sonunda bitecek olan Zajc ile de anlaşma sağladı.

İsmi uzun süre Beşiktaş ile anıldıktan sonra Trabzonspor'un da transfer listesinde olduğu iddia edilen Zajc, İstanbul'da mutlu olduğunu belirterek menajerinden sarı-lacivertli kulüple orta yolun bulunmasını istedi.

Bunun üzerine Fenerbahçe, Zajc'ın istediği rakam ve sözleşme süresinde ileri adım atarak uzlaşı sağladı. Bu gelişmenin ardından taraflar arasındaki görüşmelerde tüm pürüzler giderildi.

Jesus da olumlu rapor verdi

Fenerbahçe ile Zajc cephesi arasında orta yolun bulunmasında önemli etkenlerden biri de teknik direktör Jorge Jesus oldu.

Portekizli teknik adam, Zajc'ın karakterini, uyumunu ve takım içindeki arkadaşlığını överek yönetime raporladı. Fenerbahçe, önümüzdeki günlerde Zajc ile sözleşme imzalandığını resmi olarak açıklayacak.

Bu sezon Fenerbahçe ile 24 karşılaşmaya çıkan Zajc, 3 kez gol sevinci yaşarken 2 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

Etiketler :