Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu etkisi

Emre Belözoğlu göreve geldiği ilk andan itibaren hedefi şampiyonluk olarak belirledi. İlk iş olarak öğrencilerini de buna inandırdı.
Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu etkisi

Emre Belözoğlu, Beşiktaş ile 1-1 sona eren derbinin ardından takımın başına geçtiğinde puan tablosundaki durum pek iç açıcı değildi. Zirvedeki Siyah-Beyazlılar’ın 5 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe’nin 1 maç da fazlası vardı. Yani fark 8 puana çıkabilirdi. Buna rağmen Belözoğlu takımına ısrarla, “Biz maçlarımızı kazanalım, rakiplerimiz kayıp yaşayacak” dedi, öyle de oldu.

Fener BAY geçti

Fenerbahçe, başarılı çalıştırıcı yönetiminde çıktığı karşılaşmalarda Denizlispor, Gaziantep ve Başakşehir’i yenip Yeni Malatya ile berabere kalarak hanesine 10 puan yazdırdı. Beşiktaş ise Alanya ve Erzurum’u mağlup etti, Ankaragücü ile berabere kaldı ve Kasımpaşa’ya kaybetti. Siyah-Beyazlılar son olarak, Fenerbahçe’nin BAY geçtiği haftada Sivasspor ile yenişemedi. Böylece Emre Belözoğlu göreve geldiğinde Fenerbahçe’nin maç fazlasına rağmen 5 olan puan farkı, eşit maç sayısında 3’e düştü.

Galatasaray, Rize, Hatay

Şampiyonluk ihtimaline artık sadece Emre Belözoğlu ve öğrencileri değil, taraftarlar da inanıyor. Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş’ın kalan 6 maçında Rizespor ve Galatasaray deplasmanı ile Hatayspor gibi zorlu karşılaşmalara çıkacak olması nedeniyle son derece umutlu. Tabi bunun için Fenerbahçe’nin de yoluna kayıpsız devam etmesi şart. (Fanatik)