Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan derbi planlaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Beşiktaş derbisiyle ilgili planını netleştirmeye çalışıyor. Sarı-lacivertlilerde milli takımlarından dönen ve sakatlıkları bulunan futbolcuların durumu da yakından takip ediliyor.
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan derbi planlaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus Beşiktaş derbisine sayılı günler kala kadroyu şekillendirmeye çalışıyor. Milli takımlarından yeni dönen çok sayıda oyuncu bulunması ve sakat futbolcular nedeniyle belirsizlik yaşanıyor.

Milli görevleri sona eren Altay Bayındır, İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Serdar Dursun, Ertuğrul Çetin, Michy Batshuayi, Attila Szalai, Ezgjan Alioski, Miha Zajc, Diego Rossi ve Enner Valencia kademeli olarak çalışmalara başlayacak.

Milli maçlarda yoğun efor sarf eden futbolcuların hafif bir program dahilinde çalışacağı kaydedildi. Perşembe günü ise sarı lacivertli takımın tam kadro olarak antrenman yapması hedefleniyor.

Öte yandan Norveç kampından kas ağrısı ile dönen Joshua King, 21 Yaş Altı Milli Takım'da bağırsak enfeksiyonu geçiren Arda Güler ve Rennes deplasmanında sakatlanan Luan Peres’in durumları yakından takip ediliyor.

Tedavisi devam eden Peres’in yokluğunda Serdar Aziz’in takıma dönmesi sarı-lacivertli teknik heyeti sevindirdi. Deneyimli stoperin Beşiktaş derbisine kadar hazır olması hedefleniyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, takıma dönecek oyuncuların ardından, saha dizilimi de dahil olmak üzere derbi planını hafta sonuna doğru netleştirecek.

TRT SPOR