Fenerbahçe'den Miguel Crespo kararı!

Miguel Crespo için Fenerbahçe'de karar verildi. Sarı-lacivertliler performansıyla büyük beğeni toplayan Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo ile yeni sözleşme imzalama kararı verdi. İşte detaylar...
Fenerbahçe'den Miguel Crespo kararı!

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor. Takıma yapılacak takviyelerin yanı sıra iç transferde de atağa kalkan Sarı-Lacivertliler, Başkan Ali Koç'un "İspanya'dan çok ciddi teklif aldık" dediği Miguel Crespo için kararını verdi.

Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'ye kazandırdığı Miguel Crespo, Sarı-Lacivertlilere geldiği ilk günlerde büyük tepki çekmişti. Birçok otorite oyuncunun Fenerbahçe kalibresinde olmadığını dile getirmişti.

Buna karşın Crespo ilerleyen haftalarda kendisini kanıtlayarak takımın vazgeçilmezi haline gelmişti.

Başkan Ali Koç da 2021-22 sezonunun ara transfer döneminde başarılı orta saha için bir İspanyol takımından ciddi teklif aldıklarını açıklamıştı.

Ali Koç o dönem yaptığı açıklamada, "Miguel Crespo'ya devre arası İspanya'dan çok ciddi bir teklif geldi. Benim bile kafam karıştı. Umarım bir daha gelmez, oyuncunun da kafası karışır" ifadelerini kullanmıştı.

26 yaşındaki futbolcu, Jorge Jesus sonrası inişli çıkışlı performans sergilese de Sarı-Lacivertliler Crespo ile yeni sözleşme için masaya oturmaya hazırlanıyor.

TRT Spor'un haberine göre Fenerbahçe, 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Portekizliyle kontrat uzatma kararı aldı.

Öte yandan Crespo için gelecek tekliflerin değerlendirilme ihtimali de bulunuyor.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 36 maça çıkan Miguel Crespo 3 gol, 4 asistlik istatistik yakaladı.

Etiketler :