Fenerbahçe'nin ilk transferi Barcelona'dan!

Fenerbahçe'de yeni sezon transfer harekatı son sürat devam ediyor. Gelecek yıl transferde hata yapmak istemeyen yönetim, kaliteli isimleri takıma kazandırma peşinde. Bu doğrultuda listesindeki futbolcularla görüşmelerini sürdüren sarı lacivertliler, Barcelona'da forma giyen flaş bir yıldızı gündemine aldı.
Fenerbahçe'nin ilk transferi Barcelona'dan!

Fenerbahçe, La Liga takımlarından Barcelona forması giyen Eric Garcia'nın peşinde düştü. Sarı lacivertliler, İspanyol devinde boy gösteren stoperi kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Yönetimin, 22 yaşındaki defans için 2-3 milyon Euro civarında bir kiralama ücreti teklif edeceği iddia edildi. Gelecek sezon yeni bir yapılanmaya gidecek olan Barça'nın, Garcia'yı kiralamaya sıcak baktığı kaydedildi.
Fenerbahçe'nin yanı sıra Avrupa'dan birçok takımın da Garcia için istekli olduğu vurgulandı. Sarı lacivertlilerin transfer için çok istekli olduğu ve başarılı savunmacıyı Szalai'nin ayrılık ihtimaline karşı düşündüğü öne sürüldü.

Eric Garcia transferinin mayıs ayında netleşmesi bekleniyor. Kanarya, genç oyuncuyu transfer ederek defans hattındaki problemleri gidermek istiyor. Eric Garcia bu sezon Barcelona'da 27 maça çıktı, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asistle oynadı.

Genç futbolcu ülke milli takımında ise 19 maçta boy gösterdi. Güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olan Garcia'nın, Barça ile olan kontratı 2026 yılında sona erecek. Eric Garcia kariyerinde Manchester City forması da giymişti.
(A Spor)

Etiketler :