Fernando Muslera'nın halefi bulundu

Fernando Muslera için alternatif arayışlarında olan Galatasaray, aradığı ismi sonunda buldu. Sarı kırmızılı takım, sözleşmesinin bitimine 2 sene kalan 36 yaşındaki Fernando Muslera'nın yerine Altınordu'dan Ali Emre Yanar'ı takıma katmaya hazırlanıyor.
Fernando Muslera'nın halefi bulundu

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın sonu yaklaştıkça taraftarlar kalenin kime emanet edileceğini merakla bekliyordu. Sarı kırmızılı takım, Altınordu'dan Ali Emre Yanar'ı listesine aldı.

Fernando Muslera yerine Ali Emre

 

Kiralık kaleciler Okan Kocuk Giresun'da, Batuhan Şen de Menmen'de iyi bir sezon geçirseler de Galatasaray 'ın kaleci transferi konusunda çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. Sarı-Kırmızılı kulübün listesinde ilk sırada yer alan isim hiç yabancı değil. Cim Bom 1. Lig ekibi Altınordu'nun 24 yaşındaki kalecisi Ali Emre Yanar'ı listesine aldı. 1.90'lık eldiven için Galatasaray'ın yanı sıra birçok kulüp daha devrede. Bunlardan biri Danimarka'dan Nordsjaelland. Türkiye'den şu ana kadar Konyaspor 'un 450 bin Euro, Başakşehir'in 500 bin Euro teklifle Altınordu'nun kapısını çaldığı öğrenildi. Sarı- Kırmızılılar ise 750 bin Euro'ya bu transferi bitirmeyi hedefliyor.

altinorduda-ali-emre-ve-erdi-iddiali-yenigun.jpg

Görüşmeyi Ayhan Akman yaptı

Altınordu'nun Ali Emre için 1.4 milyon Euro istediği, Galatasaray adına görüşmeleri bizzat Ayhan Akman'ın yürüttüğü, gelen haberler arasında. Ayhan Akman, geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın altyapısında göreve başlamıştı. Alt ligleri yakından takip eden Ayhan hocanın, dış transferde Florya'ya kazandırmak istediği ilk isim de Ali Emre Yanar oldu. Genç eldivenin, özellikle de Muslera sonrası dönem için düşünüldüğü, transferin gerçekleşmesi halinde tecrübe kazanması adına tekrar kiralanabileceği ifade ediliyor.