Feyza Zengin, okurlarıyla buluştu

Konya'da Çocuk Kitap Günleri kapsamında Yazar Feyza Zengin, okurlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

Selçuklu Kongre Merkezi’nde perşembe günü gerçekleştirilen buluşmada yoğun ilgi gören Feyza Zengin, cumartesi günü yeniden kitapseverlerle buluşacak. Balo Salonu 4’üncü stantta düzenlenen etkinlikte çocuklarla yakından ilgilenen Zengin, kitaplarını imzalayarak okuyucularıyla sohbet etti. 

Feyza Zengin, okurlarıyla buluştu

‘GÜZEL BİR İLGİ VAR’

Yazar Feyza Zengin, gazetemize özel yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Çocuk Kitap Günleri’nde yoğunluğumuz devam ediyor. Güzel bir ilgi var. Geçtiğimiz yıl bu etkinliğe geldiğimde ‘ben de yapmak istiyorum, yapabilirim’ diye düşünmüştüm. Bu yıl da katılma fırsatı yakaladım. Etkinlikte katkıları bulunan Konya Büyükşehir Belediyemize de teşekkür ediyorum. Olumlu geri dönüşler alıyoruz. 

Feyza Zengin, okurlarıyla buluştu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladık lakin ülkemizde yaşanan tatsız olaylardan ötürü hepimiz hüzünlüyüz. Ama burada çocuklarımızı düşünmemiz gerekiyor. Onlar için buradayız. Umarım güvenli bir şekilde çocuklarımızla birlikte daha güzel yaşarız.”

Özel Haber

Bakmadan Geçme