• Haberler
  • Dünya
  • FIFA Kadınlar Dünya Kupası üçüncü günü sonuçları

FIFA Kadınlar Dünya Kupası üçüncü günü sonuçları

Kanada'da hafta sonu başlayan FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nın üçüncü gününde dört maç oynandı.

FIFA Kadınlar Dünya Kupası üçüncü günü sonuçları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kanada'nın Vancouver kentinde BC Place Stadyumu ile Winnipeg kentindeki Winnipeg Stadyumu'nda C ve D grubu maçları yapıldı.

C grubunun ilk maçında, Kamerun Ekvador'u 6-0 mağlup etti. Kamerunlu Gaelle Enganamouit attığı 3 golle hen yıldızlaştı hem de maça damgasını vurdu. Aynı zamanda doğum gününü kutlayan Enganamouit oynadığı futbolla FIFA tarafından maçın en değerli oyuncusu seçildi. 

C grubunun ikinci maçında İsviçre ile Japonya, karşı karşıya geldi. Son derece çekişmeli geçen maçı Japonya, Miyama'nın penaltıdan attığı golle 1-0 kazandı.

D grubunun ilk maçında da Nijerya ile İsveç karşı karşıya geldi. Winnipeg Stadyumu'ndaki maç 3-3 berabere sonuçlandı.

Winnipeg’de oynanan D grubunun diğer maçında ise Amerika Birleşik Devletleri ile Avustralya karşılaştı. Avustralya’yı 3-1 yenen ABD, bu skorla grubun liderliğine yükseldi.

Kupada bugün de, E ve F Grubu maçları oynanacak. F Grubu'nda Fransa-İngiltere ve Kolombiya-Meksika maçları ile, E Grubu'nda da İspanya-Kostarika ve Brezilya-Güney Kore karşılaşmaları gerçekleştirilecek.

Bakmadan Geçme