Flaş gelişme! Adil Konyaspor'da kaldı

Konyaspor'da gece saatlerinde sıcak gelişmeler yaşandı. Çaykur Rizespor takımı önceki gün yaptığı resmi paylaşımda yeşil beyazlı oyuncu Adil Demirbağ ile anlaşıldığı duyurulmuştu. Ancak anlaşma imzaya dönüşmeden masada kaldı ve oyuncu Avrupa'dan teklif geldiği için Rize'ye gitmekten vazgeçtiği belirtiliyor.
Flaş gelişme! Adil Konyaspor'da kaldı

Konyaspor'da gece saatlerinde sıcak gelişmeler yaşandı. Çaykur Rizespor takımı önceki gün yaptığı resmi paylaşımda yeşil beyazlı oyuncu Adil Demirbağ ile anlaşıldığı duyurulmuştu. Adil'in alacaklarını bırakması ve artı ücret karşılığında iki takım el sıkışmıştı. Ancak gece yarısı transfer imza atılmadan iptal oldu. Başarılı savunmacı gelen iddiaya göre Avrupa'dan gelen ilgi üzerine Rize'ye gitmekten vazgeçti.
aciklama.jpg

AVRUPA'DAN İLGİ VAR
Gece yarısı Adil Demirbağ İlhan Palut'u aradı ve durumunu anlattı. Palut ise oyuncunun söylemine saygı duydu ve Rizespor tarafı Adil'in anlaşıldığı anonsunu kaldırdı. Demirbağ şu anda Konyaspor'da kalırken, Avrupa'dan iyi bir teklif gelmesi durumunda rotasını Avrupa'ya çevirecek. Adil konusunda sıcak gelişmeler bundan böyle yaşanacağı bekleniyor. Transfer durumu kısa sürede çözülecek.

 Muhabir
Etiketler :