"Futbolsuz hayat biraz sıkıcı ama önemli olan sağlık"

İttifak Holding Konyasspor futbolcusu Uğur Demirok, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.
"Futbolsuz hayat biraz sıkıcı ama önemli olan sağlık"

Uğur Demirok'un açıklamaları şu şekilde:

"Çok değişik bir süreç. Bizim için futbolu özleyerek geçiyor. Futbolsuz hayat biraz sıkıcı ama önemli olan sağlık. Sağlığımız yerinde olsun. Evimizde çocuklarımızla vakit geçirmeye çalışıyoruz, bireysel antrenmanlarımızı yapmaya çalışıyoruz. Bu şekilde geçiyor günler. Ligin ne zaman başlayacağında bir belirsizlik var. Sezon başı ve devre arası birer hazırlık kampı geçirdik. Şimdi tekrardan bir hazırlık kampı geçirmek zorunda kalacağız. 

ugur-demirok.png

Evde, vücudunun bireysel korumasını yapabilirsin en fazla. Futbol; sprinte, sıçramaya, kuvvete dayalı bir spor. Onun için bize alan gerekiyor. Bu sporda nabız üst düzey... Bunun için endişeliyiz. "Evde istediğin kadar antrenman yapsan da sahadaki performansı yakalamamız 1 ayı bulacak. 20 günlük bir kamp süreci, ondan sonra zaten maç haftası gibi rutine dönülen antrenmanlar. Bu da 1 hafta süreceği için, 30-35 günlük bir hazırlık dönemi olması gerektiğini düşünüyorum. Sezon başı gibi oldu.

Herkesi, bütün Türkiye'yi, evde kalmaya çağırıyorum. Bu iki haftalık süreç önemli. En çabuk şekilde atlatacağımızı umuyorum. En önemlisi de bütün sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum."