Galatasaray'ın Konyaspor faturası ağır oldu
Konyaspor ile Galatasaray'ı karşı karşıya getiren mücadele sonrasında 3 maddeden Disiplin Kuruluna sevk edilen sarı kırmızılıların faturası açıklandı.
PFDK cezayı kesti. Konyaspor ile Galatasaray'ı karşı karşıya getiren mücadele sonrasında 3 maddeden Disiplin Kuruluna sevk edilen sarı kırmızılıların faturası açıklandı. İstanbul temsilcisi, çirkin ve kötü tezahüratın tekrarlanmasından dolayı 500 bin TL, saha olaylarından ise 280 bin TL olmak üzere toplam 780 bin TL para cezası aldı.
İŞTE O AÇIKLAMA
GALATASARAY A.Ş.’nin, 30.10.2026 tarihinde oynanan TÜMOSAN KONYASPOR-GALATASARAY A.Ş. Trendyol Süper Lig Adnan Süvari Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle FDT’nin 52/2. ve 46/1. maddeleri uyarınca takdiren ve neticeten 280.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş.’nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı FDT’nin 53/2. maddesi uyarınca 500.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir"
Bakmadan Geçme
