Galatasaray-Konyaspor, O pozisyon yorumlandı!

Galatasaray-Konyaspor maçından akılda kalan pozisyonlarından bir tanesi faul beklenen atak oldu. Galatasaray'ın atağın devam ettiği pozisyonla ilgili Trio programında hakem kararı yorumlandı.
Galatasaray-Konyaspor, O pozisyon yorumlandı!

Galatasaray-Konyaspor maçından akılda kalan pozisyonlarından bir tanesi faul beklenen atak oldu. Konyasporlu Louka Prip’in sağ kanattan götürdüğü atakta Barış Alper Yılmaz ile girdiği pozisyon sonrasında hakem devam kararı vermiş, atak fazının devamında ise Galatasaray ilk golünü kaydetmişti. Gol sonrası Konyaspor teknik heyeti Ali Şansalan’a yoğun itirazda bulundular.

trio.jpg

"NET FAUL"

Pozisyon yayıncı kuruluşta değerlendirildi. Deniz Çoban şunları söyledi, “Bu, net bir faul. Burada hiç şüpheyi gerektirecek bir şey yok. Bu, açık bir faul. Konyasporlu oyuncu topu alacak, dönecek. Şu anda Barış Alper, bakın şurada yaptı faul. Topla oynadı diyor ama oraya gelene kadar faulü yaptı. Devam ettirdi. Uzun bir top oynandı. Ali Şansalan, orada doğru bir değerlendirme yaptı. Faul de doğruydu”

faul.jpg

"AYNI NOKTADAYIM"

Programdaki diğer hakem yorumcuları da pozisyonun faul olduğunu belirtti. Bahattın Şimşek, “ Barış Alper'in Konyasporlu oyuncuya yaptığı hareket, net bir faul” diye konuştu. Bülent Yıldırım ise pozisyonla ilgili, “Birinci fazda bir mutabık olduğumuzu söyleyelim. Tartışmasız faul olduğu fikrinde sizinle aynı noktadayım” dedi. Spor kamuoyunda da pozisyon faul olarak nitelendirildi.

 Muhabir